Spanien vann Europacupen fyra gånger

Med domarsignalen har Europacupfinalen dragit igång. Fans på läktaren höll billiga fotbollströjoroch fortsatte att ropa slagord för att heja på spelarna. I början av matchen hade Spanien en dominerande position i offensiven, medan England letade efter möjligheter genom kontringar. Spelare på båda sidor försökte bryta igenom motståndarens mål. Spelet var relativt stillastående. I den första halvleken gjorde båda sidor inga framsteg och slutade oavgjort. Detta gjorde att andra halvlek började med en situation där antingen du dör eller jag lever. I den 46:e minuten av andra halvlek assisterade Lamine Yamal Nico Williams, och Nico Williams följde upp med ett skott och Spanien tog ledningen. I det fartfyllda spelet ändrade den nervösa tränaren snabbt formationen och justerade spelarna en efter en.

I den 69:e minuten av andra halvlek kom Cole Palmer in som avbytare, Jude Bellingham gjorde en bakåtpassning, och Cole Palmer passade på att skjuta och de två lagen kvitterade. Fansen i Spanien fotbollströjorverkade väldigt nervösa, särskilt när tiden gick. Båda sidor hade många chanser att göra mål, men de var alltid i dödläge. Precis när alla trodde att de skulle gå in i övertid, i den 85:e minuten, gjorde det spanska laget mål igen och tog ledningen, och till slut vann Spanien med 2:1. Det här spelet gjorde inte allmänhetens förväntningar besvikna och var väldigt spännande. Jag måste prata om det spanska lagets rekord. Sedan de gick in i Europacupen, oavsett om det är gruppspelet eller knockoutspelet, har de kvalificerat sig med segerrekord på sju matcher, och det är fjärde gången som det spanska laget vinner Europacupen. Det kan ses hur starkt det här laget är. I framtida tävlingar kommer de att ha bra resultat. Låt oss se fram emot det tillsammans!