Kroatien slår Japan och går vidare till kvartsfinal

Listan över de 8 bästa i den andra omgången av världscupens utslagsrunda har kommit ut. Det är väldigt tur att få representera sitt landslag i världscupen. De kan uttrycka sig på högsta nivå av fotboll och bära bekväma billiga fotbollströjorför att låta fansen se sin bästa status, det skulle vara mycket bra.

Det kroatiska laget är ett lag som inte kan underskattas. De har deltagit i världscupen endast 6 gånger totalt, men de har avancerat till topp 8 tre gånger. Det bästa resultatet är tvåan i världscupen 2018. Huvudspelaren Modrić i laget är bäst i världen En av mittfältarna, även om årets kroatiska lag är ett lag med en relativt äldre medelålder, är de fortfarande ett lag som får många lag att känna sig oroliga.

I VM-utslagsmatchen gjorde Kroatien oavgjort 1-1 mot Japan. I första halvlek gjorde det japanska laget tidigt mål och ledde med 1-0. Perišić nickade in för att kvittera efter bara 10 minuter av andra halvlek. Båda lagen lyckades inte göra mål i nästa period. Sedan kom straffläggningen. Kroatien 3-1 Japan vann lätt och avancerade till topp 8. Fansen till det kroatiska laget var mycket exalterade. De tyckte att det var värt att köpa den här Kroatientröjor.